Shoppa online på ett nytt sätt

Det har kommit fram ett helt nytt sätt för shopping som heter live video shopping. Som kund behöver du endast ladda ner en mjukvara (plattform) för att börja shoppa.

Alla företag som är kopplade till plattformen har möjlighet att visa upp sina produkter i realtid efter dina önskemål. Ladda ner mjukvaran som behövs på din laptop eller telefon. Hitta ett företag som du vill shoppa ifrån som är anslutna till plattformen. Du hittar alla företag som är kopplade inne i plattformen.

Välj produkter som du vill att de ska visa upp samtidigt som du kan ställa frågor direkt till de personer som visar upp produkterna. Missa inte detta, det här är något av en ny trend som blivit populär under det senaste året. Live video shopping har funnits i flera år i Kina och är ett mycket populärt sätt att handla på. Under 2020 lanserades konceptet av Bambuser i Europa.

Det gick först lite långsamt att få igång plattformen efter lansering men nu kan vi se att live video shopping även blivit populärt i Europa. Försäljningen ökar varje månad och det ser ut som om live video shopping är här för att stanna.