Marknadsför ditt företag med profilprodukter

I det totala mediebruset vi lever i idag är det viktigt att synas men det är också svårt att hitta en kanal att bli sedd genom. Ett sätt att låta ditt företag synas är att du använder dig av profilprodukter med din logga eller företagsnamn på. Det finns ett stort utbud på nätet men det gäller att hitta rätt. Inte minst är det viktigt att ha ett bra budskap att förmedla.

Hitta rätt budskap

Svårigheterna med profilprodukter är att dessa inte är så stora och det kan vara svårt att få plats med ditt budskap. Sedan ska dessutom budskapet vara rätt. Har ditt företag en utpräglad miljöprofil är det inte jätte lämpligt att ha ditt företags tryck på en plastpåse. Tanken är här att budskapet som är tryckt på produkten också ska stå i samklang med din profilprodukt.

Använd dina profilprodukter rätt

Den vanligaste typen av profilprodukt är en så kallad give away. Det kan vara en penna eller någon annan mer vardaglig sak som man ger bort. Gärna i samband med att man träffas på en mässa eller ett företagsevent. I många fall är det bättre att inte sitta i en monter utan istället gå runt på mässan och dela ut en flyer eller något liknande.