Kända manliga bloggare

Även om kvinnor i mångt och mycket dominerar bloggandet i Sverige så finns det faktiskt en del manliga bloggare som också blivit kända.

En av de mest kända manliga bloggarna i Sverige är ingen annan än Blondinbellas man Odd Spångberg som driver bloggen ”The Odd Way”, som likt sin fru även han bloggar om sitt liv och leverne i både text och bild.

Daniel Paris, känd från tv-programmet ”Ung och bortskämd” som gick på SVT för några år sedan, tillhör även han en av Sveriges kända manliga bloggare. På hans blogg kan man bland annat läsa om uteliv och annat spännande.

Bryan Boy – Om vi tittar internationellt på den manliga modebloggosfären är Bryan Grey Yambao – eller Bryan Boy – en av världens mest inflytelserikaste och mest besökta bloggare. Bryan, som figurerat som domare i America’s Next Top model, är utan tvekan modevärldens största manliga bloggare.

Entreprenörskap – Även om det är mode och kläder som attraherar flest besökare till en blogg så har affärs- och entreprenörsblogger blivit eftertraktade. Det går alldeles utmärkt att följa mogulen Warren Buffett via blogformatet samt över Twitter.Några flitigt lästa entreprenörs- och start-up bloggar som kan vara ytterst läsvärda är Ben Millne, Marco Arment och Ryan Carson om allt som rör entreprenörskap.