Något nytt till företagets lunch- och fikarum

När du hör om nya saker till ett företags lunch- och fikarum, är det oftast en fruktkorg du tänker på. Visst kan det vara många andra saker, men då handlar det oftast om att de byter ut som har gått sönder. Om du är chef ska du verkligen tänka på profilreklam också i fikarummet.

Många gånger är det nämligen så att dina besökare tas till just fikarummet för att få en kopp kaffe under samtalet. I och med det kan det passa bra med företagets logga på kaffekopparna. Naturligtvis sitter ni och pratar, då kan du också ta fram en reklampenna. Givetvis ser du till att din potentiella kund får med sig pennan efter mötet.

På så sätt kan du sprida företagets namn och kunskap om ditt företag. Alla profilprodukter du behöver, kan du finna direkt på nätet. Här finns de bästa reklammakarna inom genren, välj något snyggt eller effektivt för att prova effekten.

De mest populära profilprodukterna

Det finns vissa profilprodukter som passar bättre för olika årstider. Vi kallar dessa för säsongsprodukter. Ta till exempel isskrapan, som du behöver i handen varje dag på vintern. På sommaren har du istället badbollar, drakar och fotbollar att trycka företagets namn på.